Basket, bada, rida :3

God kväll på er!

Än så länge har denna veckan varit rätt, "jobbig". Inte på ett dåligt sätt! Utan det känns som jag inte har haft tid att vila riktigt xd.
Idag i skolan har vi på rasterna varit ute och solat eller spelat basket :D. Efter skolan stack jag ner till oran (ett utomhus bad här) och väntade på Cornelia och Amanda. När dem kom dit så hoppade vi i vattnet och badade ^^! Det var skojsigt. Vi träffade några från klass och paralel klass :P. När klockan var 18.00 så stängde badet och vi gick hem. Pappa hade gjort pannkakor när jag kom hem så jag tog en sen kom mamma och hämtade mig. Vi körde till stallet och red tills klockan var ca 21.00 :P. Var helt slut sen när jag kom hem så jag satte mig framför teven med mina nudlar och kollade på desperat houeswifes.
Gosh, kollade precis på klockan! Haha trodde den bara var typ 22.00 xd. Men ... det är väl dags för lilla mig att sova :P.

Imorgon ska jag åka hem till morgan efter skolan och kommer vara där tills fredag. Så uppdateringen kommer säkert vara kass! Förlåt, men bloggar så fort jag får chans!
Natti natti :3!

Livet | | Kommentera |
Upp