Spel <3...

I'm back!

Har precis kommit hem från Malmö! När vi var där kollade vi typ bara på massa spel, Vi är spelnördar i min familj... Allt var sååå billigt och man blev helt THIS IS HEAVEN <3! Vi hittade ett spel för... håll i er... 8 KR!!! 8KR?! JA 8 KR O.O! Spelet hette Boarderlands Zombie Island! Vi tänkte köpa det, men sen fick vi reda på att vi var tvungen att ha det första spelet oxå... Vi har redan det första spelet här hemma men det är till xbox och det som vi tänkte köpa var till PC D:! Otur lix :c.
Men vi fyndade två spel iaf! Båda är till Xbox 360 Kinect. Vi har haft kinect i typ ett år nu och vi har aldrig köpt något spel så vi tyckte det var dags att vi gjorde det ;).
Dessa spelen köpte vi:

Jag har velat ha Just Dance 3 till Kinect rätt länge nu! Kinect är jätte awesome och man blir nästan chockad över hur bra det är, så jag kan bara tänka mig hur skoj det blir att spela Just Dance xD.
Nu ska jag bli mästare på att dansa så jag en dag kan söka in till So you think you can dance >:3. Haha okej nej, jag kan inte dansa alls och är stel som en pinne! Men det är ju skoj att dansa så dem som ser mig dansa kommer ju få sig ett gott skratt ^^.

Livet | | Kommentera |
Upp